Waarom de gegevensoverdrachtsnelheid wordt verlaagd wanneer een beveiligde verbinding is ingeschakeld

Als een beveiligde verbinding is ingeschakeld, hangt de snelheid van de gegevensoverdracht af van de belasting die wordt ervaren door servers die worden gebruikt voor de internetverbinding. Tijdens piekuren kan de snelheid onbeduidend worden verlaagd. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat gebruikers van de Onbeperkte versie van het programma altijd de maximale gegevensoverdrachtsnelheid krijgen.